tisdag 17 oktober 2017

Disneyland och Amsterdam

hej!
I morse så tog vi bussen och RER till Disneyland. Vi var där nästan hela dagen och hade det otroligt kul! Det var liksom att en dröm har gått i uppfyllelse. Så mäktigt att få vara där och se alla figurer som gått på tv sen man var liten. Vi åkte flera olika åkattraktioner och de var så roliga! Sen gick vi såklart runt i affärerna och jag köpte en fin te-sil och en Musse pigg. En riktigt lyckad dag där!
Sen blev det dock värre för vi fick springa med vår tunga väska till bussen. Det finns knappt några trottoarer i Paris. Men vi hann med bussen till flygplatsen.
Väl vid flygplatsen så var hon som vi checkade in hos riktigt sur. Sen vid säkerhetskontrollen så slet de i ens saker och var riktigt stressade. I terminalen fanns det knappt något att äta.
Sen satte vi oss ner vid gaten och så fick vi sent veta tack vare att Irene frågade 1 att gaten blivit bytt vilket ingen sa i högtalaren. Fick då vira runt hela terminalen tills vi hittade rätt. Väl där så var boardingen riktigt försenad så vi fick sitta där på golvet och vänta... i planet var de dock trevligare så det var ju bra. Dessutom var flygmaten lite billigare.
Dvs. Den flygterminalen sög. 0/10 poäng.
Efter ca 1 timme så landade vi i Amsterdam. Väskorna kom hit (skönt). Vi tog en buss som vi betalade 5€ på var! För att åka några stationer! 5€!?
Väl vid hotellet så blev det problem vid disken. Mannen där var inte alls trevlig och det blev direkt problem med betalningen och sådant. Dock fick vi samma rumsnummer som i Paris.
I hotellrummet så började vi skratta. Alltså vart har vi kommit för 70€? Det är ett litet rum med handfat i rummet. Sen är det en glasdörr till duschen och en dörr utan lås till wc-n riktigt sunkigt. Rekommenderar INTE ibis budget flyghotell i Amsterdam. Dock var ibis budget i Paris riktigt bra!
Bilder från dagarna på min instagram: mickis98

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar