söndag 15 oktober 2017

Paris dag 3🇫🇷

Hej!
Började morgonen med croissanter som igår. Sedan stack vi in mot centrum (NotreDame) vi såg denna gång de små ”monstren” som sitter på taket. Vi gick runt i staden där de hade marathonlopp så det var näst in till omöjligt att komma över vägen till musee Louvren.
Väl vid Louvren så fick vi gå in helt gratis! Det var mycket folk men vi fick en selfie med Mona Lisa, foto av franska revolutionen och så en bild av Venus. Helt okej alltså för att flumma igenom ett helt enormt muséum.
På vägen ut fick vi smaka på nån otroligt god choklad i en affär.
Det var alltså sommarvärme idag med 24 grader varmt så vi gick barbenta. Mina ben fick lysa upp världen ett tag med sin blekhet. Vi gick runt i de affärer som hade öppet. Ett par jeans och en t-skjorta från zara blev det och så 2 baskrar och ett halarmärke.
Vi gick sen runt och så hoppade vi på hop on hop of bussen och åkte runt hela staden. Konstaterade att folk inte alls kan köra här. Det är ca 8 filer på vissa gator och folk byter fil hur de vill. Biltutan tutar konstant och man blir bara stressad av att fokusera på hur de kör.
Senare hittade vi nära NotreDame en slags ”gamla stan” eller iaf liknade det Stockholms gamlastan.  Riktigt mysigt. Sen blev det 3 rätters middag i en fransk restaurant. JAG smakade på en halv snigel! Kan inte förstå att jag gjorde det, i min smak var den nog inte men jag vågade!
Sen blev det lite inköp i mataffären bl.a. hittade jag en liten flaska Fiji vatten, blev så lycklig!
Sitter nu i hotellrummet och planerar vår sista dag i denna stad.
Instagrambilder: mickis98

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar