Paris dag 2đŸ‡«đŸ‡·

Idag steg vi upp kring halv 8 och gick pĂ„ frukost. Blev sĂ„ lycklig nĂ€r jag sĂ„g att det fanns croissanter😍 god frukost hur som helst.
Sen tog vi bussen in till NotreDame och sÄ gick vi förbi och tittade pÄ den otroliga byggnad. Vi tog sen en hop on hop off buss och tittade runt i staden. Ett torn som jag lÀst om i Kalle anka sÄgs och sÄ triumfbÄgen. Sen hoppade vi av vid Eiffeltornet. Vi tog en massa bilder och dÀrefter gick vi upp. Vi gick sÄ lÄngt vi kom och sen tog vi hissen Ànda upp. SÄ ja, jag har varit högst upp i Eiffeltornet och blev inte ens höjdrÀdd. Det var dock super varmt att gÄ upp dit. Inte speciellt tungt men varmt.
Sen blev det crĂȘps och fotografering. Vi gick in i en massa souveniraffĂ€rer i Paris och det var ett evigt planerande att ta buss hit och dit sĂ„ vi gick mycket. Vi sĂ„g ocksĂ„ Napoleons hus vilket var mĂ€ktigt!
Svanarna nere vid Än var helt tama sÄ vi fick en massa fina bilder pÄ nÀra hÄll.
Vi Ät sen pizza vid en restaurant. En fransk pizza med 6? Olika ostar pÄ. Getosten smakade dock pyton!
Köpte 1 klÀnning, 1 collegetröja och nÄtt Eiffeltorn. Det var riktigt varmt sÄ klÀnningen blev ett mÄste.
PÄ vÀgen till hotellet sÄ var det ingen kö in till NotreDame sÄ vi gick in.
Är pĂ„ nĂ„got sĂ€tt trygg hĂ€r dĂ„ det finns sĂ„ mĂ„nga vakter överallt. Annars Ă€r Paris en fin stad men vi hittar inte riktigt nĂ„gon billigare shopping. Tips tack! bilder pĂ„ min instagram mickis98

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg