lördag 14 oktober 2017

Paris dag 2🇫🇷

Idag steg vi upp kring halv 8 och gick på frukost. Blev så lycklig när jag såg att det fanns croissanter😍 god frukost hur som helst.
Sen tog vi bussen in till NotreDame och så gick vi förbi och tittade på den otroliga byggnad. Vi tog sen en hop on hop off buss och tittade runt i staden. Ett torn som jag läst om i Kalle anka sågs och så triumfbågen. Sen hoppade vi av vid Eiffeltornet. Vi tog en massa bilder och därefter gick vi upp. Vi gick så långt vi kom och sen tog vi hissen ända upp. Så ja, jag har varit högst upp i Eiffeltornet och blev inte ens höjdrädd. Det var dock super varmt att gå upp dit. Inte speciellt tungt men varmt.
Sen blev det crêps och fotografering. Vi gick in i en massa souveniraffärer i Paris och det var ett evigt planerande att ta buss hit och dit så vi gick mycket. Vi såg också Napoleons hus vilket var mäktigt!
Svanarna nere vid ån var helt tama så vi fick en massa fina bilder på nära håll.
Vi åt sen pizza vid en restaurant. En fransk pizza med 6? Olika ostar på. Getosten smakade dock pyton!
Köpte 1 klänning, 1 collegetröja och nått Eiffeltorn. Det var riktigt varmt så klänningen blev ett måste.
På vägen till hotellet så var det ingen kö in till NotreDame så vi gick in.
Är på något sätt trygg här då det finns så många vakter överallt. Annars är Paris en fin stad men vi hittar inte riktigt någon billigare shopping. Tips tack! bilder på min instagram mickis98

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar