torsdag 20 oktober 2016

Flygplatsen igen🇺🇸🇸🇪🇫🇮

Känns lagom roligt att vara på finsk mark igen...
Den 19 som var dagen då vi lämnade USA så hann vi med en del.
Farmors kusin kom efter oss på förmiddagen och vi körde till ett danskt bageri som låg på en riktigt trevlig gata. Vi fick sallad och OJ vad stora de var! Sen körde hon runt oss så vi fick lite sightseeing från områden de brukar vara vid. Fina saker🙌🏻
Efter det var det dags att säga hejdå... Inte alls roligt att ta farväl av detta äventyr och våra otroliga släktingar som tog emot oss. Vi kan inte tacka er nog för vad ni gjort för oss💕 
Sen tog vi bart till oakland...
Väl vid flygplatsen efter incheckningen så gick vi runt, köpte liti och så vid en starbucks så frågade jag om vilka frappes som är glutenfria och hon sa att INGEN är det. Like whut?  Jag har alltid fått dem glutenfria och vem sätter mjöl i sånt? Hon var riktigt sur och man ville inte vara där länge.
Well vi kom ombord sen på planet och dit gick ca 9.5h. Man tittade serier och försökte sova helt enkelt.
Vi kom efter dessa timmar till Arlanda där vi var i runt en timme. Köpte ett matt överlack till naglarna 🙌🏻 vi kom också där på flyget och vips var vi tillbaka på finskmark igen.
Det ör mycket kallare här och vi gick först till fel ställe för att hämta upp bagaget, men det fixade sig. 
Så nu är det bara att vänta på bussen... 
Vet helt ärligt inte vad jag tycker om att vara hemma igen, eller okej, i Finland i alla fall. Men life goes on right?

Resan var en otrolig upplevelse som man inte får varje dag, faktum är att De flesta i te får en sån här möjlighet alls. Vi fick se flera hörn av San Francisco, lära oss genom att försöka och så jade vi ju vår underbara familjedel där också. Det kunde inte bli bättre! 
Så nu säger jag som så "detta var inte sista gången!"🙌🏻
Tack❤️ nu fortsätter resan hem genom Finland🇫🇮 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar