Flygplatsen igenđŸ‡ș🇾🇾đŸ‡ȘđŸ‡«đŸ‡ź

KÀnns lagom roligt att vara pÄ finsk mark igen...
Den 19 som var dagen dÄ vi lÀmnade USA sÄ hann vi med en del.
Farmors kusin kom efter oss pĂ„ förmiddagen och vi körde till ett danskt bageri som lĂ„g pĂ„ en riktigt trevlig gata. Vi fick sallad och OJ vad stora de var! Sen körde hon runt oss sĂ„ vi fick lite sightseeing frĂ„n omrĂ„den de brukar vara vid. Fina sakerđŸ™ŒđŸ»
Efter det var det dags att sĂ€ga hejdĂ„... Inte alls roligt att ta farvĂ€l av detta Ă€ventyr och vĂ„ra otroliga slĂ€ktingar som tog emot oss. Vi kan inte tacka er nog för vad ni gjort för oss💕 
Sen tog vi bart till oakland...
VĂ€l vid flygplatsen efter incheckningen sĂ„ gick vi runt, köpte liti och sĂ„ vid en starbucks sĂ„ frĂ„gade jag om vilka frappes som Ă€r glutenfria och hon sa att INGEN Ă€r det. Like whut?  Jag har alltid fĂ„tt dem glutenfria och vem sĂ€tter mjöl i sĂ„nt? Hon var riktigt sur och man ville inte vara dĂ€r lĂ€nge.
Well vi kom ombord sen pÄ planet och dit gick ca 9.5h. Man tittade serier och försökte sova helt enkelt.
Vi kom efter dessa timmar till Arlanda dĂ€r vi var i runt en timme. Köpte ett matt överlack till naglarna đŸ™ŒđŸ» vi kom ocksĂ„ dĂ€r pĂ„ flyget och vips var vi tillbaka pĂ„ finskmark igen.
Det ör mycket kallare hĂ€r och vi gick först till fel stĂ€lle för att hĂ€mta upp bagaget, men det fixade sig. 
SĂ„ nu Ă€r det bara att vĂ€nta pĂ„ bussen... 
Vet helt Àrligt inte vad jag tycker om att vara hemma igen, eller okej, i Finland i alla fall. Men life goes on right?

Resan var en otrolig upplevelse som man inte fĂ„r varje dag, faktum Ă€r att De flesta i te fĂ„r en sĂ„n hĂ€r möjlighet alls. Vi fick se flera hörn av San Francisco, lĂ€ra oss genom att försöka och sĂ„ jade vi ju vĂ„r underbara familjedel dĂ€r ocksĂ„. Det kunde inte bli bĂ€ttre! 
SĂ„ nu sĂ€ger jag som sĂ„ "detta var inte sista gĂ„ngen!"đŸ™ŒđŸ»
Tack❤️ nu fortsĂ€tter resan hem genom FinlandđŸ‡«đŸ‡ź 

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg