tiden går snabbare när man har roligt

Hej!
Så kom dagen när det blev verklighet. Igår fick vi här i Finland direktiv på den närmaste framtiden. Skolorna stängs och studierna sker på distans. Det får max vistas 10 personer på samma ställe. Vi ska hållas isolerade från varandra mm. Allt för att hindra spridningen av detta virus.
Människor kan uppleva en stor frustration men jag vill påminna om att vi är alla i samma båt och dessa åtgärder finns här för att skydda hela befolkningen. För att stoppa spridningen så snabbt som möjligt. Så snälla, lyssna och dra ditt strå till stacken. Jag skrev tidigare om några idéer på vad man kan göra under denna tid så känn er fria att kika in på förra blogg inlägget. Och om ni ytterligare har idéer så får ni gärna kommentera.
Vi står här, tillsammans, på samma sida nu. Och jag hoppas att alla där ute ska få vara trygga och hitta ett lugn. Försök att varva ner vardagen nu där hemma och gör vad du annars inte hinner med. Sedan är det helt bra att skratta när man får chansen, dela med er av något roligt till varandra, för tiden går snabbare där man har roligt.
Kram <3

Kommentarer

Populära inlägg