nån tanke bara

Har ni någon gång känt er som om en klump satt fast i hjärtat. Den går inte bort hur du än försöker. Allt bara snurrar runt i huvudet. Man vet att allt står rätt till men ändå så är det något. Man vet att allt är okej men ändå känns det annorlunda. Du skulle vilja dra bort klumpen och kasta ut den i rymden så att du inte behöver ha klumpen kvar, men det går inte. Något känns fel hur du än gör, gråten kommer inte ur dig, allt känns kompakt inom dig. Din ork försvinner och du känner dig svagare och svagare.
Nämen ta nya tag nu och stå på dig själv, du är också en individ och har något som håller upp dig. Du måste tro på dig själv, lyssna till hjärtat och se vad som känns fel, fixa upp felet på något sätt, bestämma dig för att kasta bort klumpen och glömma det. Det här låter säkert helt dumt, men ändå.
Situationer kan kännas olika, somliga känns dåliga och somliga positiva. Det är som du tar åt dig det. Om någon sagt att du är dum i huvudet tex. så ta det in genom ena öra och ut genom det andra! Om någon säger att du är vacker tex. In med det och glöm det aldrig! Låt aldrig negativa saker sänka dig. Du är stark så bevisa det!
Hoppas mitt inlägg gjorde er en aning lugnare hehe ;) nåja tack och hej och förlåt för det snurriga inlägget ;)

Kommentarer

Populära inlägg